Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Els processos de participació ciutadana són actuacions destinades a facilitar i promoure la intervenció de la ciutadania en la definició i planificació de les polítiques públiques locals.

Tracten sobre temes sectorials, territorials, específics o globals. Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.

Tenen per objecte garantir el debat i la deliberació entre la ciutadania i les institucions públiques per recollir l’opinió de la ciutadania respecte a una actuació pública concreta en les fases de proposta, decisió, implementació i avaluació.

Xarxa pública de recàrrega de vehicles elèctrics

Consulta pública del Reglament de la Xarxa pública de recàrrega de vehicles elèctrics de Santa Perpètua de Mogoda

Quant a aquest procés

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda aposta decididament per facilitar a la ciutadania la mobilitat elèctrica. El 2018 es va instal·lar el primer punt de recàrrega al costat de l'aparcament de la Granja Soldevila i al 2021 es va iniciar el projecte de desplegament de la Xarxa Pública amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania un servei de recàrrega de vehicles elèctrics accessible i sostenible. Amb aquesta xarxa, s'aconseguirà un gran estalvi energètic i una reducció d'emissions de CO2.

Per regular el seu funcionament i donar d’alta el servei, l’Ajuntament ha d’establir un reglament d’ús que també inclogui el sistema de gestió i els preus públics o tarifes.

Aquest és un procés de recollida d’opinions, propostes i suggeriments que es realitza per garantir la participació de la ciutadania i entitats en el procediment d’elaboració de normes municipals, com són les ordenances i els reglaments (article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment administratiu comú de les administracions públiques).

Referència: staperpetua-PART-2022-06-785

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir