Ayuda
Un proceso participativo es una secuencia de actividades participativas (p.e. primero rellenar una encuesta, luego realizar propuestas, debatirlas en encuentros presenciales o virtuales, y finalmente priorizarlas) con el objetivo de definir y tomar una decisión sobre un tema específico.
Ejemplos de procesos participativos son: un proceso de elección de los miembros de un comité (donde primero se presentan unas candidaturas, luego se debate y finalmente se elige una candidatura), presupuestos participativos (donde se realizan propuestas, se valoran económicamente y se vota con el dinero disponible), un proceso de planificación estratégica, la redacción colaborativa de un reglamento o norma, el diseño de un espacio urbano o la producción de un plan de políticas públicas.
Pla Local d'Habitatge
Procés participatiu de diagnosi del Pla Local d’Habitatge de Santa Perpètua de Mogoda
Acerca de este proceso
L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està redactant el Pla Local d’Habitatge. Aquest és un instrument de planificació i programació de les polítiques municipals en matèria d’habitatge dins de les seves competències.
Després d’una primera fase de diagnosi, el Consistori vol comptar amb l’opinió de la ciutadania i recollir les seves inquietuds i preocupacions en matèria d’habitatge per incorporar-les en aquesta anàlisi. Un cop tancada, el Pla es completarà amb propostes i diferents línies d’actuació per tal de millorar cadascuna de les problemàtiques que es plantegin.
El Pla Local d’Habitatge compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
RECOLLIDA DE PROPOSTES FINS AL DIA 29 DE JULIOL
Podeu fer les vostres aportacions responent a les següents qüestions a través d'aquest enllaç.
https://surveys823173.typeform.com/to/jI4A84Ne
Gràcies per participar.
Compartir